Vision By C​

You can do anything you set your mind to​

Sun in woman's head. Mindset and psychology concept.

Nu we kunnen door repetetief nieuwe positieve gewoontes in te bouwen heel wat bereiken. Al is dit geen makkelijk proces, ik wil je niet van de waarheid weerhouden. Jouw denkwijze, jouw ingebouwde gewoontes positief veranderen (denk maar aan dat tasje koffie ‘s ochtends dat je graag wil laten vanaf nu) vraagt inzet, veel inzet, geduld, doorzetting en de goesting om te veranderen naar die beste JIJ.

Verlang jij naar meer geluk, zelfzekerheid? Verlang jij eindelijk naar jezelf op de best mogelijke manier. Dan heet ik je vanuit het hart welkom, want ik zou het een eer vinden om met jou te mogen werken aan die weg naar geluk, aan die weg naar zelfzekerheid, aan die weg naar jezelf.

Wist je dat we onze mind, onze hersenen net zoals onze spieren kunnen trainen? Dat we onze hersenen kunnen optimaliseren en versterken? Onze hersenen zijn de meest verwaarloosde spier en toch kan je met deze interessante massa een pak meer bereiken dan wat de meesten verwachten.

Vaak willen we niemand “lastig vallen” met onze bezorgdheden of situaties en denken we er alleen ook wel door te spartelen. Dat is 1 van die voorgeprogrammeerde “niet helpende” gedachtes die we aangeleerd zijn geweest maar die zo vastgeroest zit zodat we niet eens een andere mogelijkheid kunnen zien.

Het is mijn passie

1 van de redenen waarom ik graag wil werken met jou is dat wanneer je weet wat je allemaal kan resetten in je hersenen, in dat onderbewuste, de fun pas begint. Want dan weet jij dat je ALLES kan bereiken dat jij maar wil. We maken hier gebruik van die brainplasticity (spannend woord om te omschrijven dat je hersenen flexibel zijn). Wat houdt er ons meestal tegen van het bereiken van onze doelen, dromen of wensen? Juist! Onze eigen mind, die interne criticus houdt ons graag in onze comfort zone. Dat kleine stemmetje (monkeymind) houdt ons graag veilig.