Over mij

Over Chrisje vermeersch

Aloha! Ik ben Chrisje! Voel je vooral welkom hier

Gepassioneerd, bezeten door het leven, koppig, single mom, verslaafd aan positiviteit en geobsedeerd door dans, meditatie, pranayama en muziek. Het zijn een aantal van de ingrediënten die me maken tot de persoon die ik vandaag mag zijn. 

Al van zover ik me herinner ben ik gefascineerd door meditatie, ademen, door alles wat met energie te maken heeft. In 2020 besloot ik dan om mezelf m’n pure, authentieke ik te gunnen en verdiepte me verder in meditatie en ademhalingstechnieken. Ik leerde onderweg ook mensen over de hele wereld de waarde en de kracht van hun glimlach kennen, en dat bracht mij bij het besef dat dit mijn levensdoel is.

Mensen doen glimlachen van binnenuit, jouw in je kracht brengen, de brug zijn naar die 2.0 versie van jezelf. Ik wist dat ik hier in verder moest gaan en zo geschiedde.

Na vele masterclasses, workshops, coachings tot zelfs opleidingen in de materie van meditatie, lifecoaching, NLP en pranayama besloot ik dat ik dit ook aan anderen wou leren. Daarom kijk jij nu rond op deze website. Welkom en dankjewel om interesse te tonen. YOU ROCK MY SOUL!

Opleidingen:  

2020 NLP New Skills acadamy 

2020 Life coaching New Skills acadamy 

2020 Mindfulnesstrainer/meditatietrainer CVO Antwerpen 

2021 Ho’oponopono practionor Dr. Joe Vitale 

2021 Pranayamacertificate Akshar yoga Bangalore 

2023
Meditatietechnieken Akshar yoga Bangalore 

*Do good and good will come to you*

Ik geloof heel sterk in energie en dat wat je uitstraalt of geeft ook terugkomt in 10-voud. 

Dit heb ik ook zelf mogen ondervinden en het leerde me veel. Het leerde me dat energie steken in die dingen die niet te controleren zijn enkel een averechts effect geeft en DAT wil ik ook graag leren aan jullie.  

Ik begeleid jullie ook graag naar een betere JIJ, de JIJ die jij verdient vol met good vibes en een oerkracht die alles overwint. Sounds good? 

Your smile * Your superpower

Scroll gerust verder om te ontdekken wat ik voor jou kan betekenen en laat me gerust weten als je niet vindt wat je zoekt.  

Maar eerst vraag ik je meteen al iets te doen, niet voor mij maar helemaal voor jezelf… 

ZET DIE MOOIE GLIMLACH OP JE WAANZINNIGE GEZICHT, HET STAAT JE PRACHTIG!